Handbetonzaag Husqvarna K970 350 mm

De K970 van Husqvarna is uitgevoerd met een geheel nieuwe cilinder en carburateur. Hierdoor zijn de prestaties van de motor geoptimaliseerd. Het nieuwe ontwerp in combinatie met het digitale ontstekingssysteem staat samen met Air Purge en de decompressieklep garant voor een uiterst soepele en snelle start.
De nieuwe K970 motorslijper van Husqvarna is bovendien uitgevoerd met een nieuwe uitlaat en ventilator. Deze combinatie zorgt voor een optimale werktemperatuur in alle condities. Hiermee wordt de uitstoot aanzienlijk verlaagd en wordt er bovendien nóg minder brandstof verbruikt. Zeer milieuvriendelijk dus!
Ook verbeterd aan de vernieuwde K970 doorslijper van Husqvarna is de semi-atomatische spanner op de aandrijfriem. Deze poly V-riem zorgt, in combinatie met de onderhoudsvrije starter DuraStarter en efficiënte Active Air Filtration, voor zeer lange onderhoudsintervallen. Deze bandenzaag is dus zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij het trillingsdempingssysteem zijn de zogenoemde hand-armtrillingen de laagste in zijn klasse. Deze trillingen bedragen maximaal slechts 1,5 m/s2. Dit houdt in dat je in principe dagenlang continu zou kunnen werken zonder ooit last te krijgen van vermoeiingsverschijnselen. Dit zonder dat je maatregelen moet nemen om de dagelijkse blootstelling te verminderen.
Specificaties
Artikelnummer: 033786
Cilinderinhoud : 93,6 cm³
Vermogensoutput : 4,8 kW
Bladdiameter : 400 mm
Zaagdiepte : 125/145 mm