Over ons

45 Jaar ervaring
Uitgebreid gamma speciale toebehoren
Depannages op de werf mogelijk

Bouwmachines & toebehoren sinds 1977

Met de verkoop en verhuur van bouwmachines en toebehoren hét verschil maken. Riba Rent doet het al meer dan 40 jaar voor zelfbouwers en professionals. Onder de vleugels van Rik en Hilde Bartholomeeusen groeiden wij uit tot een toonaangevende speler in gans België voor bouw, industrie, tuin en party. Met de tweede generatie aan zet, een vakkundig team en vestigingen in Brecht en Asse zijn wij klaar voor de toekomst.

Verkoop & verhuur op maat

Klein bouwmateriaal of een volledige werfinrichting kopen of huren? Hier vind je exact wat je nodig hebt. Zoals een uitgebreid gamma nieuwe bouwmachines, toebehoren en tweedehandsinstallaties. Klanten kennen ons als dé specialist in verkoop en verhuur op maat. We zijn sterk in unieke aanbiedingen, dankzij onze constante zoektocht naar gespecialiseerd materiaal voor de bouw: gereedschap, beschermingsuitrusting, signalisatie, complete bouwuitrustingen en veel meer.

Ook transport en onderhoud

Voor al je gereedschap mag je trouwens bij ons aankloppen voor onderhoud en herstellingen.

Ook dat is Riba Rent. Onze professionele technici helpen je graag. Indien gewenst, verzorgen we eveneens het transport van bouwmateriaal naar de gewenste locaties. Vraag naar onze prijzen en voorwaarden, en profiteer van een topservice en dito kwaliteit!