Electrische verwarming Trotec TDS 20

Deze elektrische heteluchtblower slaat een zeer goede figuur bij talrijke verwarmingsvragen. Dat is niet verwonderlijk, want hij komt exclusief van Trotec.
Bij de ontwikkeling van de TDS-serie hebben we op veel praktische details gelet en die maken het grote verschil in vergelijking met de conventionele standaard elektrische heteluchtblowers. Naast de meest gangbare uitrustingskenmerken, zoals oververhittingsbeveiliging of een van een thermostaat voorziene ventilatormotor, beschikt de elektrische heteluchtblower TDS 20 bijvoorbeeld over een extra luchtleiplaat, die de warmeluchtstroom optimaal naar buiten leidt en een maximaal rendement mogelijk maakt.
Dankzij de geïntegreerde thermostaatregeling kan de heteluchtstroom traploos nauwkeurig worden ingesteld op de gewenste temperatuur.
U herkent deze Trotec aan het logo en de bevestigingsbouten, die dienen voor het opnemen van de optioneel verkrijgbare wand- en plafondhouders.
Op deze wijze kunt u de elektrische heteluchtblower TDS 20 net zo flexibel op de vloer als aan de wand of het plafond plaatsen voor het verwarmen en zo een veelzijdige verwarmingsoplossing voor magazijn, werkplaats, raamloze kelderruimten en bij marktkramen toepassen.
Specificaties
Artikelnummer: 033685
Verwarmingscapaciteit: 1.65 --> 3.3 kw ( 2.838 kcal )
Spanning: 230 v / 50 hz
Stroomopname tijdens gebruik: 14.35 a
Overhittingsbeveiliging: ja
Luchtopbrengst: 335 m³ / uur
Thermostaat: ja
Stroomaansluiting: vaste kabel, lengte 1,5m
Lengte: 255 mm
Breedte: 260 mm
Hoogte: 410 mm
Gewicht: 5.6 kg
Mobiliteit: draagbaar